Webapplicaties

Laat cloudsoftware je werk doen


Afspraken regelen, bestellingen beheren, mails behandelen, … Zulke taken vergen massa’s tijd. Waarom automatiseer je ze niet in je eigen webapplicatie? Wij ontwerpen voor jou een technisch staaltje met optimaal gebruiksgemak. En jij? Jij verwerkt straks de moeilijkste taken in één muisklik.


Vraag ernaar

Webshops

Stimuleer je onlineverkoop


De consument koopt graag van thuis uit wanneer het hem past. Bedien je hem op zijn wenken met een webshop? Dan boost je jouw verkoopcijfers. Wij steken je webwinkel perfect in elkaar: intuïtief bestelproces, knappe vormgeving. Gevolg? Een tevreden klant die ongetwijfeld terugkomt.


Vraag ernaar

Websites

Maak indruk op het web


Je website is je onlinevisitekaartje. Ben je zeker dat het zichtbaar is op pc, tablet en smartphone? En zit de navigatie logisch in elkaar? Wij beloven een webstek met usability om ú tegen te zeggen, afgestemd op je doelgroep. Zo krijg je jouw bezoeker waar je hem hebben wilt – bij de offerteknop, bijvoorbeeld.


Vraag ernaar

Consulting

Vraag een freelancer aan huis


Wil je graag een webspecialist aan je zijde? Niet in vast dienstverband, maar alleen wanneer je hem écht nodig hebt? Wij komen naar je toe voor korte opdrachten en langdurige projecten. Altijd met evenveel expertise, inzet en enthousiasme.


Vraag ernaar